Phone-Manager-icon
Mijn kennis en werk

Ik ben een gecertificeerde ICT'er op HBO niveau en mijn specialiteiten zijn onder andere, analyseren en oplossen van computer problemen, onderhouden van uw systemen en advies uitbrengen.

In 2008 tijdens mijn ICT studie had ik er besloten om een eigen bedrijf op te starten.
Het idee erachter was om mijn kennis over te brengen in het praktijk en daarnaast was het natuurlijk ook leuk om extra bij te verdienen.

Omdat ik graag mijn eigen baas wil zijn en hiervoor zelfverzekerd ben en weet dat ik met een nette prijs en toch professioneel kan klanten helpen, heb ik er besloten om als een zelfstandige ondernemer verder te gaan. 

Naast mijn werkzaamheden ben ik erg klantgericht, dit houdt in dat ik altijd een oplossing wil voorleggen voor u als klant in elke situatie.

Ik heb gewerkt bij de ICT afdelingen van de volgende bedrijven: Gigo, Fontys Hogeschool, Rasenberg B.V en S-Computers.

Mijn kwaliteit en specialiteiten gaan verder dan alleen uw computerproblemen oplossen!
Voornamelijk voor bedrijven en soms toch ook voor particulieren zoek ik een passende automatisering oplossingen voor hun ICT behoeftes in hun dagelijks zakelijk en het privé leven.

Mijn werkgebied is voornamelijk in Tilburg en omstreken. In andere steden kan ik ook werkzaamheden uitvoeren natuurlijk, maar dan komen wel extra voorrijkosten erbij.

IT.Results staat bekend om z`n goede prijs-kwaliteit verhouding!!!